lunes, 2 de mayo de 2011

VIATGE A LONDRES!:)

De l'11 al 15 d'Abril uns quants alumnes de 4t Eso vam realitzar un magnífic viatge a Londres. Aquest viatge consistia en visitar monuments històrics de Londres i llavors comparar-los amb la ciutat de Barcelona, que darrerament havíem visitat. Aquests dos viatges ens van servir per realitzar i acabar de completar un ampli treball de recerca, anomenat: LES PEDRES QUE ENS PARLEN.
Ara bé, tot seguit us explicaré l'estada de 5 dies a la ciutat de Londres. Vam marxar de la nostra ciutat, Olot, a les 11 del matí en destí a Barcelona per agafar el vol i anar en dirrecció a Londres. Un cop vam arribar a Londres vam haver d'agafar tres mitjans de transport per arribar a l'hostal. Seguidament ens van donar les habitacions que pertanyien a cadascú i un cop establerts dins l'habitació vam anar a un restaurant que estava a cinc minuts de l'hostal a supar, era un restaurant Italià amb un boníssim menjar. L'endemà al matí ens vam tenir de llevar cap a les vuit perquè a dos de nou ens passava a buscar la guia per començar un gran recorregut de tota la ciutat. Cada dia anàvem visitant diferents museus, escultures, edificis...
En aquest viatge vam apendre la cultura de la ciutat de Londres, tota la histografia de dins la ciutat, el llenguatge, la socialitat, el companyarisme i sobretot la soladaritat entre els companys, professors, persones desconegudes...
Per mi ha set una gran experiència dins aquesta escola i dins aquest curs. M'agraderia que tothom recordes les petites i grans coses que vam viure durant aquests dies.
A continuació i per finalitzar l'explicació del viatge, us vull explicar una anèctode d'un company de la classe que va passar el Hyde Park. Un company ajudant a una persona que va caure dins el Hyde Park va caure ell també, a causa de la força que va impulsar la persona caiguda, per sort, tot es va acabar bé, ja que dos més companys de la meva classe vam agafar el company primer que estava ajudant i el van estirar i també la persona caiguda va poder sortir bé. Tots dos van sortir ben molls, a causa del mínim nivell d'aigua que hi havia.