martes, 5 de abril de 2011

VIATGE A LONDRES

Els alumnes de 4t d'Eso realitzarem un viatge de fi d'etapa a Londres. Concretament hi passarem cinc dies, el dia 11 d'Abril a les 11 del matí marxarem en direcció Barcelona per agafar l'avió a les 3 de la tarda en destí a Londres.
Londres és una ciutat situada al sud de l'illa de Gran Bretanya i es troba a pocs Km del canal de la Mànega, que separa el Regne Unit i França. L'idioma que més es parla en aquesta ciutat és l'anglès. L'anglès a més de parlar-se a Londres, és considerat un dels idiomes més importants del món.
Bé, ara parlaré sobre el que és per a mi anar a Londres.
Descriuria Londres com un viatge fantàstic, amb moltes experiències i anèctodes que viurem entre tots. Tots hem crescut junts, des de ben petits o des de una mica més grans, però sempre ens hem relacionat i unit d'una manera o una altre. Això no significa que no hagim viscut mals moments, però aquests mals moments també han ajudat a enfortir la nostra amistat. Ara bé, el que compta, és que allà no n'hi hagin i poguem passar uns dies que mai es poguin oblidar i que sempre poguem portar el cor a tots els membres de la classe.
A part, de passant-s'ho bé i disfrutar d'uns dies allà, també hi anem a treballar per un pròsper treball de recerca.
Espero que sigui un gran experiència i que aprenem moltes coses junts.